השף שלנו

על הניצוח המושלם והמקצועי באולם האירועים שיבולים אחראי לא אחר מאשר הבעלים והשף אבי כהן,

חבר באיגוד השפים הישראלי והעולמי, הדואג להשאר מעודכן במילה האחרונה בעולם הקולינריה. אבי מעיד על עצמו כי משיכתו לעולם האירוח והקולינריה החלה בגיל מוקדם מאוד.

 

המרקמים, הצבעים, הריחות והטעמים גרמו לו לרצות להתמקצע ולהיות מוביל בתחומו ולכן מרגע שהבין שנולד לתחום לא הפסיק לשאוב ידע: הוא התחיל בלימודיו ב"תדמור" והמשיך עד לסיום לימודים בהצטיינות בבית הספר "לה קורדון בלו" בפריז דרך השתלמויות אין ספור בארץ ובעולם שהקנו לו את הידע והיכולת להוביל ולפרוץ דרך בתחומו.

 

אבי עצמאי בענף מעל 25 שנה ועד לפני פתיחת האולם היו בבעלותו מסעדות וחברת קייטרינג מבוקשת. אי אפשר לסיים מבלי להזכיר את הצוות המסור שעובד בכפיפה אחת ובסינרגיה מושלמת עם אבי: צוות המטבח מורכב מבוגרי לימודי קולינריה בארץ ובחו"ל ויחד איתם האולם מתהדר בצוות מלצרים ואנשי אירוח ותיקים ומקצועיים הממשיכים את הקו הבלתי מתפשר באמצעות שירות אדיב, חם מקצועי ועוטף.

על הניצוח המושלם והמקצועי באולם האירועים שיבולים אחראי לא אחר מאשר הבעלים והשף אבי כהן,

חבר באיגוד השפים הישראלי והעולמי, הדואג להשאר מעודכן במילה האחרונה בעולם הקולינריה. אבי מעיד על עצמו כי משיכתו לעולם האירוח והקולינריה החלה בגיל מוקדם מאוד.

 

המרקמים, הצבעים, הריחות והטעמים גרמו לו לרצות להתמקצע ולהיות מוביל בתחומו ולכן מרגע שהבין שנולד לתחום לא הפסיק לשאוב ידע: הוא התחיל בלימודיו ב"תדמור" והמשיך עד לסיום לימודים בהצטיינות בבית הספר "לה קורדון בלו" בפריז דרך השתלמויות אין ספור בארץ ובעולם שהקנו לו את הידע והיכולת להוביל ולפרוץ דרך בתחומו.

 

אבי עצמאי בענף מעל 25 שנה ועד לפני פתיחת האולם היו בבעלותו מסעדות וחברת קייטרינג מבוקשת. אי אפשר לסיים מבלי להזכיר את הצוות המסור שעובד בכפיפה אחת ובסינרגיה מושלמת עם אבי: צוות המטבח מורכב מבוגרי לימודי קולינריה בארץ ובחו"ל ויחד איתם האולם מתהדר בצוות מלצרים ואנשי אירוח ותיקים ומקצועיים הממשיכים את הקו הבלתי מתפשר באמצעות שירות אדיב, חם מקצועי ועוטף.

contact us

מוזמנים ליצור קשר לאירוע המושלם שלכם

Sign up to our newsletter

Share by: